Home | Nieuws | Vacature: Consulent(e) Plastische Chirurgie

Vacature: Consulent(e) Plastische Chirurgie

Esthetisch Centrum Jan van Goyen bevindt zich op een fantastische plek in hartje Amsterdam aan het Concertgebouwplein. In ons Esthetisch Centrum bieden we een totaalaanpak op esthetisch gebied: plastische chirurgie, spataderbehandelingen, injectables en huidtherapie.

Als Esthetisch Centrum staan wij voor gastvrijheid en professionaliteit en werken wij met korte toegangstijden. Onze dienstverlening is gericht op een vriendelijke en persoonlijke benadering van de patiënt in een professionele omgeving.

Voor ons Esthetisch Centrum zijn we ook zoek naar een:

Consulent(e) Plastische Chirurgie
24-32 uur per week

Wat ga je doen?
Als consulent(e) Plastische Chirurgie ontvang je de patiënt welke een consult heeft bij de Plastisch Chirurg. Je verstrekt informatie over de aard en inhoud van de behandeling, de procedures en de werkwijze van de specialist. Daarnaast assisteer je de specialist tijdens het consult, dat kan bijvoorbeeld met het maken van voor- en na foto’s. Ook doe je een aantal medisch verrichtingen zoals hechtingen verwijderen en verbandwissel.
Je verricht diverse administratieve handelingen, denk daarbij aan het opstellen van een behandelplan en/of offerte voor niet-verzekerde behandelingen en het maken van afspraken bij de POS-poli en de OK. De consulente onderhoudt ook postoperatief contact met de patiënt.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leerzame werkplek met variabele werktijden in een prettige werkomgeving waarin ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief.

Afhankelijk van je ervaring en opleiding is het salaris conform de CAO Ziekenhuizen. Het betreft een functie voor in de eerste instantie voor de duur van 1 jaar, bij gebleken geschiktheid is er uitzicht op een vaste aanstelling.

Wat wij vragen

  • Je hebt een MBO diploma doktersassistent en werkervaring in een soortgelijke (esthetische) setting;
  • Je bent flexibel ingesteld en kunt goed samenwerken met diverse disciplines, daarnaast vind je het geen enkel probleem om zelfstandig te werken;
  • Representativiteit en servicegerichtheid zijn jou op het lijf geschreven en je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Je kunt goed met de computer omgaan en hebt kennis van ziekenhuis informatiesystemen.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV ter attentie van Daniëlle Obdam, via hrm@jvg.nl

KEURMERK