Home | Nieuws | Vacature: kwaliteitsmedewerker

Vacature: kwaliteitsmedewerker

Medisch Centrum Jan van Goyen heeft maar liefst 11 verschillende specialismen in huis. Op onze kleinschalige maar fraaie locaties in Amsterdam Oud-Zuid vinden jaarlijks duizenden patiënten hun weg naar onze poliklinieken en operatiekamers. Als Medisch Centrum staan wij voor gastvrijheid en professionaliteit en werken wij met korte toegangstijden. Onze dienstverlening is gericht op vriendelijke en persoonlijke benadering van de patiënt in een professionele omgeving.

Voor de afdeling Kwaliteit zijn we ook zoek naar een:

Kwaliteitsmedewerker
24 – 32 uur per week


Wat ga je doen?
Medisch Centrum Jan van Goyen heeft het ZKN-keurmerk maar is voornemens het NIAZ-keurmerk te behalen. Als kwaliteitsmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor de realisatie hiervan.

Daarnaast ben je onder andere verantwoordelijk voor interne audits, de afhandeling van uitkomsten van diverse audits, de afhandeling en administratie van VIM-meldingen (veilig incident melden), het aanleveren van kwartaalcijfers en het opstellen van het kwaliteits-jaarverslag. Je gaat binnen deze functie nauw samenwerken met onze kwaliteitscoördinator.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leerzame werkplek met variabele werktijden in een prettige werkomgeving waarin ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief.

Afhankelijk van je ervaring en opleiding is het salaris conform de CAO Ziekenhuizen op basis van FWG 50. Het betreft een functie voor in de eerste instantie voor de duur van 1 jaar, bij gebleken geschiktheid is er uitzicht op een vaste aanstelling.

Wat wij vragen

  • Je hebt een opleiding tot kwaliteitsfunctionaris of werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Ervaring met het behalen van zorg-gerelateerde keurmerken, denk aan ZKN en NIAZ.
  • Je bent flexibel ingesteld en kunt goed samenwerken met diverse disciplines, daarnaast ben je stressbestendig.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Microsoft Excel en Word hebben geen geheimen voor je.

Meer info?
Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op via hrm@jvg.nl.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV ter attentie van Daniëlle Obdam, via hrm@jvg.nl.

KEURMERK