Home | Nieuws | Vacature: verpleegkundige pijnbestrijding

Vacature: verpleegkundige pijnbestrijding

Medisch Centrum Jan van Goyen heeft maar liefst 11 verschillende specialismen in huis. Op onze kleinschalige maar fraaie locaties in Amsterdam Oud-Zuid vinden jaarlijks duizenden patiënten hun weg naar onze poliklinieken. Als Medisch Centrum staan wij voor gastvrijheid en professionaliteit en werken wij met korte toegangstijden. Onze dienstverlening is gericht op vriendelijke en persoonlijke benadering van de patiënt in een professionele omgeving.

Voor de polikliniek Pijnbestrijding zijn wij op zoek naar een:

Verpleegkundige Pijnbestrijding
16-32 uren per week

Wat ga je doen

Als Verpleegkundige Pijnbestrijding bij Medisch Centrum Jan van Goyen ga je deel uitmaken van een hecht maar kleinschalig team waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. De afdeling heeft als doel het professioneel leveren van pijnbestrijding aan poliklinische patiënten. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces, van voorbereiding van de poli, het assisteren van de behandelingen tot het geven van nazorg en het verschaffen van informatie over de behandelingen. Tevens verzorg je het telefonisch spreekuur, je informeert en inventariseert bij de patiënt naar het effect van de behandeling. Ook heb je een coördinerende rol in de dagelijkse gang van zaken. De werkzaamheden worden verricht aan de hand van vastgestelde procedures en richtlijnen.

Wat bieden wij

Wij bieden een leerzame werkplek met vaste werktijden in een prettige werkomgeving waarin ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief.

Afhankelijk van je ervaring en opleiding is het salaris conform de CAO Ziekenhuizen op basis van FWG 50. Het betreft een functie voor in de eerste instantie voor de duur van 1 jaar, bij gebleken geschiktheid is er uitzicht op een vaste aanstelling. 

 Wat wij vragen

  • Je hebt een afgeronde opleiding Verpleegkunde A of HBO-V met als pré een relevante afgeronde specialistische vervolgopleiding Pijnbestrijding of Assistent Pijnbestrijding.
  • Je hebt een geldige BIG (her)registratie;
  • Je bent nauwkeurig, hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en voelt je thuis in een coördinerende rol;
  • Je kunt goed met de computer omgaan en hebt kennis van ziekenhuis informatiesystemen (o.a. Medicore);
  • Je bent representatief, servicegericht en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV ter attentie van Daniëlle Obdam, via hrm@jvg.nl.