Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Esthetisch Centrum Jan van Goyen biedt een totaalaanpak op esthetisch en cosmetisch gebied

Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Voor behandelingen op het gebied van plastische chirurgie, spataderen, injectables kunt u terecht bij ons esthetisch centrum. Hier bieden wij alles onder één dak voor een eerlijke en op maat gemaakte behandeling. De behandelingen worden uitgevoerd door een team van gerenommeerde artsen, bijgestaan door ervaren en vriendelijke consulenten. De kliniek is kleinschalig en gelegen op een unieke locatie nabij het Concertgebouw in Amsterdam.

Behandelingen

U kunt bij het Esthetisch Centrum terecht voor de volgende behandelingen:

Topspecialisten en artsen

De plastisch chirurgen die bij ons werken zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie en zijn tevens werkzaam in Academische en Topklinische ziekenhuizen.

De cosmetisch artsen  zijn lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde.

Geen wachtlijsten

Het Esthetisch Centrum in hartje Amsterdam heeft een overzichtelijke en vriendelijke ambiance waar uitsluitend planbare behandelingen worden verricht. We hebben geen of zeer korte wachttijden, dus u kunt altijd snel terecht!

Ligging

Esthetisch Centrum Jan van Goyen bevindt zich net als Medisch Centrum Jan van Goyen in Amsterdam Oud-Zuid. Je vindt ons Esthetisch Centrum tegenover Het Concertgebouw.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam
www.ecjanvangoyen.nl

Zoek & Vind