Home | Over ons | Samenwerking

Samenwerking

Medisch Centrum Jan van Goyen werkt met diverse partijen in de regio samen.

Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Naast verzekerde zorg, dat door Medisch Centrum Jan van Goyen wordt behandeld, kunt u ook voor onverzekerde zorg bij ons terecht: Bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Het EC en MC Jan van Goyen werken nauw samen. Zo worden bijvoorbeeld operaties gedaan op het OK complex van MC Jan van Goyen.

OLVG
MC Jan van Goyen werkt intensief samen met OLVG voor diverse ondersteunende functies. Ook werken veel medisch specialisten van OLVG bij het medisch centrum.
Volgens de statuten van Medisch Centrum Jan van Goyen heeft OLVG het recht om de meerderheid van de leden van de raad van toezicht van MC Jan van Goyen te benoemen en te ontslaan. Daarmee heeft OLVG overwegende zeggenschap als het om MC Jan van Goyen gaat.

VUmc
Er is een strategische samenwerkingsrelatie met de afdeling plastische chirurgie van het VUmc. Diverse patiënten worden bij MC Jan van Goyen geopereerd, voor algemeen plastisch chirurgische aandoeningen en ook voor genderchirurgie.

Koninginne Apotheek en Jan van Goyen
MC en EC Jan van Goyen werken samen met de Koninginne Apotheek aan de Koninginneweg 137. Patiënten kunnen bij deze apotheek terecht voor het afhalen van medicijnen waar ze een recept voor hebben gekregen – ook als u bij een andere apotheek bent ingeschreven.

KEURMERK