Home | Over ons | Werken bij

Werken bij

Prettig werken
Medisch Centrum Jan van Goyen in Amsterdam is een prettig dagbehandelcentrum om te werken. Op locaties midden in de stad bieden we zorg aan een grote verscheidenheid van mensen. Onze specialisten en medewerkers behandelen patiënten snel, goed en persoonlijk. Dankzij onze kleinschaligheid en efficiënte manier van werken zijn er nauwelijks wachttijden. Werken bij ons centrum betekent werken in een kleinschalige setting met professionele en vriendelijke collega’s waar ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en inbreng.

Wat bieden we
We bieden een goede salariëring conform de CAO voor ziekenhuizen, uitstekende arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden.

Open sollicitatie
Indien u een open sollicitatie wilt sturen kunt u dat mailen naar: hrm@jvg.nl.

Privacy sollicitanten 
Als u solliciteert op een vacature van Medisch Centrum Jan van Goyen worden uw persoonsgegevens uitsluitend ingezien door medewerkers van het Jan van Goyen die een rol hebben in de sollicitatieprocedure. 

De door u aan Medisch Centrum Jan van Goyen verstrekte persoonsgegevens, inclusief motivatie en cv, worden na het einde van de sollicitatieprocedure gedurende vier weken bewaard.

Coronavirus: belangrijke informatie!

Gezien de ontwikkelingen in de zorg en het oplopen van wachttijden voor patiënten zal Medisch Centrum Jan van Goyen vanaf 13 mei de poliklinische zorg deels weer opstarten. Dit is een richtdatum, per dag beoordelen wij of en hoe wij onze zorg kunnen continueren. Let op: door het coronavirus zijn er achterstanden opgelopen en zijn de wachttijden nu niet accuraat aan te geven. Afspraken worden gepland op prioriteit, het kan dus iets langer duren voordat u ingepland kan worden. Wij vragen hiervoor om uw begrip.

Uw bezoek aan Medisch Centrum Jan van Goyen

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Medisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Neem contact met ons op voor het maken van een nieuwe afspraak indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  1. Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  2. Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  3. Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • Wij verzoeken u om alleen naar uw afspraak te komen. Als het toch noodzakelijk is dan vragen wij u om slechts één begeleider mee te nemen en geen kinderen. Wij verzoeken uw begeleider vriendelijk om tijdens uw afspraak niet in de wachtkamer plaats te nemen, maar bijvoorbeeld buiten of in de auto.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here