Home | Over ons | Werken bij

Werken bij

Prettig werken
Medisch Centrum Jan van Goyen in Amsterdam is een prettig dagbehandelcentrum om te werken. Op locaties midden in de stad bieden we zorg aan een grote verscheidenheid van mensen. Onze specialisten en medewerkers behandelen patiënten snel, goed en persoonlijk. Dankzij onze kleinschaligheid en efficiënte manier van werken zijn er nauwelijks wachttijden. Werken bij ons centrum betekent werken in een kleinschalige setting met professionele en vriendelijke collega’s waar ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en inbreng.

Wat bieden we
We bieden een goede salariëring conform de CAO voor ziekenhuizen, uitstekende arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden.

Open sollicitatie
Indien u een open sollicitatie wilt sturen kunt u dat mailen naar: hrm@jvg.nl.

Privacy sollicitanten 
Als u solliciteert op een vacature van Medisch Centrum Jan van Goyen worden uw persoonsgegevens uitsluitend ingezien door medewerkers van het Jan van Goyen die een rol hebben in de sollicitatieprocedure. 

De door u aan Medisch Centrum Jan van Goyen verstrekte persoonsgegevens, inclusief motivatie en cv, worden na het einde van de sollicitatieprocedure gedurende vier weken bewaard.