Home | Over ons | Werken bij | Radiodiagnostisch Laborant (oproepbasis)

Radiodiagnostisch Laborant (oproepbasis)

Medisch Centrum Jan van Goyen is een behandelcentrum met 11 verschillende specialismen. Wij werken als centrum met korte toegangstijden en gastvrijheid en professionaliteit is voor ons erg belangrijk. Dankzij het persoonlijke karakter van ons centrum vinden duizenden patiënten jaarlijks hun weg naar onze fraaie locaties in Amsterdam Oud-Zuid. Ons serviceconcept is gericht op een optimale dienstverlening; om tot verdere professionalisering van de organisatie te komen zoeken wij een

Radiodiagnostisch Laborant
Oproepbasis

Wat ga je doen
Als Radiodiagnostisch Laborant bij Medisch Centrum Jan van Goyen ga je deel uitmaken van een hecht maar kleinschalig team waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. De afdeling Radiologie heeft de focus op het maken van röntgenfoto’s (bucky) en het ondersteunen van het echoprogramma. Je verricht zelfstandig een röntgenonderzoek en begeleidt, informeert en instrueert daarbij de patiënt. Je bewerkt de opnamen via een digitaal systeem en beoordeelt de technische kwaliteit en diagnostische waarde ervan. Daarnaast assisteer je de Radioloog bij interventies onder echogeleiding. Ook de administratieve en logistieke werkzaamheden horen tot je taken. De werkzaamheden worden verricht aan de hand van vastgestelde procedures en richtlijnen.

Wat bieden wij
Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd, in de eerste instantie voor één jaar. Afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding bieden wij een salaris van minimaal € 2.290,00 en maximaal € 3.421,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36-uur). De genoemde salarisbedragen zijn afgeleid van FWG-schaal 50. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Wat wij vragen

· Je hebt een afgeronde opleiding HBO MBRT of een vergelijkbare opleiding tot Radiodiagnostisch Laborant;
· Je hebt een sterk analytisch vermogen ten behoeve van het leggen van verbanden bij o.m. observaties;
· Je kunt goed met de computer omgaan en hebt kennis van ziekenhuis informatiesystemen (o.a. Medicore);
· Ruime ervaring met genoemde taken in een kleine flexibele organisatie;
· Je bent representatief, servicegericht en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV ter attentie van Daniëlle Obdam, via hrm@jvg.nl.

KEURMERK