Warning: A non-numeric value encountered in /home/fysioth3/public_html/medischcentrumjanvangoyen.nl/wp-includes/media.php on line 647
Home | Over ons | Werken bij | Vacature: Technisch Oogheelkundig Assistent

Vacature: Technisch Oogheelkundig Assistent

Medisch Centrum Jan van Goyen is een behandelcentrum met 11 verschillende specialismen. Wij werken als centrum met korte toegangstijden. Gastvrijheid en professionaliteit is voor ons dan ook erg belangrijk. Dankzij het persoonlijke karakter van ons centrum vinden duizenden patiënten jaarlijks hun weg naar onze fraaie locaties in Amsterdam Oud-Zuid. Ons serviceconcept is gericht op een optimale dienstverlening; om tot verdere professionalisering van de organisatie te komen zoeken wij een:

Technisch Oogheelkundig Assistent
24 uren per week

Wat ga je doen?
Als Technisch Oogheelkundig Assistent (TOA) ga je deel uitmaken van een hecht maar kleinschalig team waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Het team van de polikliniek Oogheelkunde bestaat uit 3 oogartsen, 2 doktersassistenten en 1 TOA.

Je ontvangt de patiënten aan de balie en doet het vooronderzoek bij de patiënt alvorens het consult bij de Oogarts. Werkzaamheden kunnen bestaan uit: oogdrukmeten middels applantie tonometrie, afnemen en noteren van korte anamnese en medicijngebruik en het zelfstandig verrichten van een aantal functieonderzoeken zoals perimetrie, biometrie en OCT.

Ook de administratieve en logistieke werkzaamheden horen tot je taken. De werkzaamheden worden verricht aan de hand van vastgestelde procedures en richtlijnen.

Wat wij vragen

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot Technisch Oogheelkundig Assistent;
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen ten behoeve van het leggen van verbanden bij o.m. observaties;
  • Je kunt goed met de computer omgaan en hebt kennis van ziekenhuis informatiesystemen (bv. Medicore);
  • Ruime ervaring met genoemde taken in een kleine flexibele organisatie en een anticiperende en proactieve houding ten aanzien van je werk;
  • Je bent representatief, servicegericht en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd. Afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding bieden wij een salaris van minimaal € 2.102,00 en maximaal € 3.012,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36-uur). De genoemde salarisbedragen zijn afgeleid van FWG-schaal 45. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV ter attentie van Daniëlle Obdam, via hrm@jvg.nl.

KEURMERK