Home | Over ons | Werken bij | Medisch Secretaresse

Medisch Secretaresse

Medisch Centrum Jan van Goyen is een behandelcentrum met 11 verschillende specialismen. Wij werken als centrum met korte toegangstijden en gastvrijheid en professionaliteit is voor ons erg belangrijk. Dankzij het persoonlijke karakter van ons centrum vinden duizenden patiënten jaarlijks hun weg naar onze fraaie locaties in Amsterdam Oud-Zuid. Ons serviceconcept is gericht op een optimale dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een

Medisch Secretaresse 

24 – 32 uren per week

Wat ga je doen
Als Medisch Secretaresse bij Medisch Centrum Jan van Goyen ben je het gezicht van onze ontvangstbalie(s). Waar je diverse frontoffice taken oppakt. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het ontvangen van patiënten aan de balie en het maken van afspraken. Je hebt veel verschillende contacten zowel intern als extern. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van medische verslaglegging en correspondentie.

Binnen je takenpakket behoort ook de ‘backoffice’. Samen met collega’s van andere poliklinieken ben je verantwoordelijk voor het telefonisch patiëntencontact en maak je afspraken voor de diverse disciplines binnen ons medisch centrum.

Wat bieden wij
Wij bieden een leerzame werkplek met variabele werktijden in een prettige werkomgeving waarin ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Afhankelijk van je ervaring en opleiding is het salaris conform de CAO Ziekenhuizen op basis van FWG 35. Het betreft een functie voor in de eerste instantie voor de duur van 1 jaar, bij gebleken geschiktheid is er uitzicht op een vaste aanstelling.

Wat wij vragen

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding tot (medisch) secretaresse en kennis van de medische terminologie.
  • Je kunt goed met de computer omgaan en hebt kennis van ziekenhuis informatiesystemen (o.a. secretariële softwareprogramma’s).
  • Ruime ervaring met genoemde taken in een kleine flexibele organisatie
  • Je bent representatief, servicegericht en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je hebt uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal (in woord en geschrift) en bent een talent in schrijfvaardigheid als het gaat om grammatica en spelling.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV voor 15 maart 2019 ter attentie van Daniëlle Obdam, via hrm@jvg.nl.