Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens
Verwijzingen Medisch Centrum Jan van Goyen

Foto’s, films en geluidsopnamen

U dient rekening te houden met de privacy van anderen.

Foto’s, films en geluidsopnamen

Filmen, fotograferen en geluidsopnames maken binnen het MC Jan van Goyen

Indien u binnen MC Jan van Goyen wilt filmen, fotograferen of geluidsopnames wilt maken, dient u rekening te houden met de privacy van anderen. U dient altijd vooraf toestemming te vragen aan de personen die u fotografeert, filmt of opneemt en aan te geven wat u met de foto, film of geluidsopname gaat doen. Als iemand toestemming weigert of als iemand niet in staat is om toestemming te geven, mag u géén foto’s of opnames van die persoon maken. Ook van kinderen mag u geen foto’s of opnames maken.

Externe publicatie is alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van onze communicatieafdeling, die u kunt bereiken via marketing@jvg.nl.

Het gesprek met uw arts/zorgverlener opnemen

Tijdens een gesprek in het ziekenhuis krijgt u vaak veel informatie te verwerken. Daarom kan het fijn zijn om een geluidsopname te maken van het gesprek met uw arts/zorgverlener, zodat u dit thuis rustig kunt terug luisteren. Bijvoorbeeld als u keuzes moet maken over uw behandeling of als u het lastig vindt om uw concentratie vast te houden.

Wilt u een geluidsopname maken van het gesprek? Geef dit dan altijd voorafgaand aan het gesprek bij de arts/zorgverlener aan.

U kun dan samen afspraken maken over de opname zoals wat er precies opgenomen wordt en of het nuttig is om het hele gesprek op te nemen, een deel van het gesprek of alleen een samenvatting aan het einde van het gesprek.

De opname mag alleen gebruikt binnen uw privékring. Zonder toestemming van uw arts/zorgverlener is het niet toegestaan om de opname openbaar te maken en (online) te delen met een groter publiek, bijvoorbeeld via social media.

Zoek & Vind