Home | Planner

Planner

Voor Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen zijn wij op zoek naar een

Planner – 24 uur per week verdeeld over 4 dagen

Wat ga je doen

Als planner draag je zorg voor de gehele rooster- en werkplekplanning van alle medewerkers (inclusief medische specialisten) van zowel Medisch als Esthetisch Centrum Jan van Goyen (excl. OK en Recovery).
Het doel is om ervoor te zorgen dat de juiste medewerkers op de juiste plek zitten, waarbij rekening wordt gehouden met de diverse spreekuren. Je bent ook verantwoordelijk voor het openen en sluiten van agenda’s in Medicore (straks EPIC), waarop je direct je rooster kan aanpassen. Tijdens het maken van het rooster houd je de jaaruren systematiek in de gaten en zorg je ervoor dat voor iedereen gedurende het jaar zijn contractuele uren ingepland worden. Je hebt regelmatig overleg met de manager Poliklinieken over het rooster en je bespreekt de door jou gesignaleerde knelpunten in het rooster.

Daarnaast word je ingezet voor applicatiebeheer bij; het maken van Zorgdomein rapportages, inrichting Zorgdomein, up-to-date houden van wachttijdinformatie en het (functioneel) beheer van het roosterprogramma. Ook het regelen / aanmaken van accounts binnen deze applicaties voor nieuwe medewerkers behoren tot jouw taken.

Wie zoeken we?

  • Een enthousiaste en doelgerichte collega, puzzelen is je hobby!
  • De computer kent geen geheimen voor jou, je hebt een goed inzicht in diverse systemen waaronder Excel.
  • Je kan goed omgaan met invloeden van buitenaf, je vindt het geen probleem om ‘nee’ te verkopen.
  • Je kan goed prioriteiten stellen en daarbij inspelen op deadlines.

Wat bieden we jou?

Een leuke, uitdagende functie die je zelf verder vorm kan geven. Het betreft in eerste instantie een pilot voor de duur van een jaar. Het salaris wordt vastgesteld conform CAO Ziekenhuizen. Werkdagen en werktijden in overleg, waarbij de voorkeur geniet in 4 dagen van 6 uur.

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Pedro Scheijven, Manager Poliklinieken of Daniëlle Obdam, HR Adviseur via 020 – 3055800.

Interesse?

Stuur dan voor 15 maart 2019 je motivatie en CV naar hrm@jvg.nl.