Home | Plastische chirurgie

Plastische chirurgie

In ons centrum werken zeer ervaren plastisch chirurgen, die ook in het werkzaam zijn in het OLVG en gespecialiseerd in esthetische chirurgie. Deze specialisten staan u bij, samen met de consulenten, vanaf het eerste consult tot aan de laatste na-controle. Alle chirurgen zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Plastische Chirurgie (NVPC).

Wanneer gaat u naar de plastisch chirurg?

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende plastisch chirurgische ingrepen, van borstvergroting tot schaamlipcorrectie. Meer informatie over plastische chirurgie kunt u vinden op de website van Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Sommige ingrepen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Daarvoor is uiteraard een medische indicatie nodig. U kunt dit navragen bij uw zorgverzekeraar. Ingrepen op grond van esthetische redenen zijn voor eigen rekening. De consulent maakt graag een prijsopgave voor u.

De behandeling

Uiteraard hangt het van de ingreep af hoe de behandeling in zijn werk gaat. Tijdens het eerste consult legt de plastisch chirurg uit wat u kunt verwachten. Dit consult is kosteloos en vrijblijvend. De volgende behandelingen worden door ons uitgevoerd:

● Ooglidcorrectie
● Borstlift
● Borstverkleining
● Borstvergroting
● Buikwandcorrectie
● Correctie borstvorming bij mannen
● Facelift
● Hand- en polschirurgie
● Armlift
● Kincorrectie
● Lipofilling
● Liposuctie
● Neuscorrectie
● Ooglidcorrectie
● Oorcorrectie
● Oorlelcorrectie
● Schaamlipcorrectie
● Voorhoofdslift
● Wegsnijden van huidplekjes
Injectables

U kunt van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur bellen voor een afspraak.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Op maandag, dinsdag en woensdagavond is er tevens spreekuur tot 20.00 uur.

Locatie Concertgebouwplein
T: 020 – 3055847

KEURMERK

Coronavirus: belangrijke informatie!

Gezien de ontwikkelingen in de zorg en het oplopen van wachttijden voor patiënten zal Medisch Centrum Jan van Goyen vanaf 13 mei de poliklinische zorg deels weer opstarten. Dit is een richtdatum, per dag beoordelen wij of en hoe wij onze zorg kunnen continueren. Let op: door het coronavirus zijn er achterstanden opgelopen en zijn de wachttijden nu niet accuraat aan te geven. Afspraken worden gepland op prioriteit, het kan dus iets langer duren voordat u ingepland kan worden. Wij vragen hiervoor om uw begrip.

Uw bezoek aan Medisch Centrum Jan van Goyen

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Medisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Neem contact met ons op voor het maken van een nieuwe afspraak indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

  1. Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
  2. Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
  3. Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Welke maatregelen zijn er genomen?

  • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
  • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
  • Wij verzoeken u om alleen naar uw afspraak te komen. Als het toch noodzakelijk is dan vragen wij u om slechts één begeleider mee te nemen en geen kinderen. Wij verzoeken uw begeleider vriendelijk om tijdens uw afspraak niet in de wachtkamer plaats te nemen, maar bijvoorbeeld buiten of in de auto.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here