Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Dermatologie

Dermatologie Medisch Centrum Jan van Goyen Amsterdam

Dermatologie bij Medisch Centrum Jan van Goyen

Dermatologie is een medisch specialisme dat zich bezighoudt met het herkennen en behandelen van aandoeningen van de huid en geslachtsziekten. De meeste huidziekten kunnen goed en relatief snel op de polikliniek worden behandeld.

Wanneer gaat u naar de polikliniek dermatologie?

U kunt voor veel verschillende huidproblemen en geslachtsziekten terecht op de polikliniek Dermatologie:

Cosmetische dermatologie

Veel huidongemakken zijn medisch gezien niet ernstig, maar zijn cosmetisch gezien wel heel storend. Wist u dat wij ook cosmetisch dermatologische behandelingen uitvoeren?

Onze specialisten

Wij streven ernaar om uw afspraken altijd bij dezelfde dermatoloog te laten zijn. U kunt er zo nodig naar vragen. Ook bij een eventuele operatie voert uw eigen dermatoloog de operatie uit en doet tevens de nazorg. Aangezien wij geen opleidingsziekenhuis zijn, ziet u geen coassistent of arts/specialist in opleiding

Ervaringen met de polikliniek dermatologie

Afspraak maken en verzetten ging soepel. Afspraak zelf verliep strak en prettig. Diagnose was snel en voor de dermatoloog blijkbaar snel duidelijk. Prettig contact en daadkrachtig.
Vriendelijk en deskundig personeel! Moedervlekje in het gezicht laten weghalen door Dr. A Terlou, is niets meer van te zien. Erg goed gedaan.
Professionele en deskundige artsen op de polikliniek Dermatologie en overig personeel. Nemen genoeg tijd en leggen veel uit. Prettige indrukken gehad.
Lairessestraat

Bezoekadres

De Lairessestraat 99
1071 NX Amsterdam

Bel ons voor een afspraak 020 – 305 58 45

U kunt van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur bellen voor een afspraak.

Op deze pagina:

Zoek & Vind