Home | Poliklinieken | Fysiotherapie

Fysiotherapie

De orthopedisch chirurgen hebben regelmatig gecombineerde spreekuren met de fysiotherapeuten om zo snel tot een adequaat behandelplan te komen. Er worden – indien nodig – eerst röntgenfoto’s gemaakt. Daarna heeft u een intake bij de fysiotherapeut en wordt u onderzocht. De fysiotherapeut bespreekt zijn bevindingen met de orthopeed en vervolgens vertellen zij samen welke behandelmogelijkheden er zijn voor u.

U kunt van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 16.30 uur bellen voor een afspraak. Op dinsdag hebben we avondspreekuur tot 20.00 uur.

Locatie Jan van Goyenkade 1
T: 020 – 3055 817

Het is helaas niet mogelijk om alleen met de fysiotherapeut een afspraak te maken. Als u dat wilt raden wij u aan om contact op te nemen met uw huisarts.

De fysiotherapeut werkt bij Medisch Centrum Jan van Goyen samen met de orthopedisch chirurg. Op deze wijze kunnen zij u op een goede manier helpen en een behandelplan opstellen.

Update coronavirus 15-03-2020 - 16:35 uur

Om besmettingsgevaar onder medewerkers en patiënten te minimaliseren en beschermingsmiddelen op peil te houden annuleert Medisch Centrum Jan van Goyen alle afspraken of wijzigt deze indien mogelijk in telefonische consulten. Patiënten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Wij verzoeken u om niet naar onze kliniek te komen, tenzij dit telefonisch is afgesproken met uw behandelend specialist of huisarts.