HIV

De afdeling infectiezieken maakt deel uit van het door het ministerie aangewezen hiv-behandelcentrum Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam. De behandeling vindt echter plaats door een zelfstandig hiv-behandelteam in een kleinschalige setting in het Medisch Centrum Jan van Goyen.

Patiënten met een hiv-infectie met en zonder symptomen kunnen altijd op korte termijn bij ons onder behandeling komen. Spoedverwijzingen via de huisarts kunnen na telefonische melding nog diezelfde dag door ons worden gehonoreerd. Ook patiënten die menen niet lang te kunnen wachten en zelf contact met ons gezocht hebben, kunnen op zeer korte termijn een afspraak maken.

Hiv-behandelcentrum

Behandelteam

Dominique Verhagen, internist-infectioloog
Fanny Lauw, internist-infectioloog
Marjolein van Broekhuizen, verpleegkundig-consulent hiv
Ellen Roos, doktersassistente

  U kunt van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur bellen voor een afspraak of mailen naar de poli interne geneeskunde.

  U heeft wel een verwijzing van uw huisarts nodig. 

  U kunt vanaf 17 augustus ook weer op maandagavond van 17.30 tot 19.30 uur terecht voor een afspraak op de poli interne geneeskunde.

  Buiten kantooruren (alleen voor spoed) wordt de telefoon doorgeschakeld naar de diensttelefoon van de dienstdoende internist.

  Locatie De Lairessestraat 99
  De Lairessestraat 99,
  1071 NX Amsterdam
  T: 020 – 3055 895
  E: secretariaat-interne@jvg.nl

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ