Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Orthopedie

Orthopedie bij Medisch Centrum Jan van Goyen

Orthopedie bij Medisch Centrum Jan van Goyen

Bij de afdeling orthopedie kunt u terecht wanneer u problemen heeft aan het ‘bewegingsapparaat’, oftewel alle delen van het lichaam die ervoor zorgen dat je kunt bewegen: botten, gewrichten, spieren, pezen, banden en kapsels. Wij richten ons met name op de behandeling van aandoeningen aan de schouder, de elleboog, de knie en de voet en enkel: 

Orthopedie

Orthopedie is gericht op het verlichten van pijn en het verbeteren van de mobiliteit. We onderzoeken grondig uw klachten, bespreken de verschillende behandelopties en nemen samen met u een weloverwogen beslissing over de meest geschikte behandeling voor uw persoonlijke situatie. 

Gespecialiseerde teams

Onze gedreven en ervaren orthopedisch chirurgen werken in kleine, gespecialiseerde teams per gewricht of aandoening. De teams op onze afdeling orthopedie bestaan uit een fysiotherapeut, Physician Assistant en orthopedisch chirurg. Hierdoor kunnen wij u van A tot Z helpen om van uw klachten af te komen, of te verminderen.

Aanvullend onderzoek

Is er aanvullend onderzoek nodig? Door onze inpandige afdeling radiologie is aanvullende beeldvorming zoals röntgenfoto’s of echo vrijwel altijd direct te verrichten. Wanneer onze specialisten een goed beeld hebben van uw klacht, bespreken zij welke behandelmogelijkheden er zijn en beslissen zij samen met u wat in uw persoonlijke situatie de beste behandeling is.

Samenwerking OLVG

De specialisten op de orthopedie afdeling bij Medisch Centrum Jan van Goyen zijn ook werkzaam in OLVG. De nauwe samenwerking met OLVG garandeert de toegang tot multidisciplinair overleg en wanneer nodig een snelle doorverwijzing.

Onze specialisten

Wij streven ernaar om uw afspraken altijd bij dezelfde orthopeed te laten zijn. U kunt er zo nodig naar vragen. Ook bij een eventuele operatie voert uw eigen orthopeed de operatie uit en doet tevens de nazorg. Aangezien wij geen opleidingsziekenhuis zijn, ziet u geen coassistent of arts/specialist in opleiding. 

Lairessestraat

Bezoekadres

Jan van Goyenkade 1
1075 HN Amsterdam

Bel ons voor een afspraak 020 305 58 17

Zoek & Vind