Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Plastische chirurgie

Polikliniek plastische chirurgie

Naast ons medisch centrum, beschikken we ook over een esthetisch centrum. In ons esthetisch centrum werken zeer ervaren plastisch chirurgen, die ook in het werkzaam zijn in het OLVG en gespecialiseerd in esthetische chirurgie. Deze specialisten staan u bij, samen met de consulenten, vanaf het eerste consult tot aan de laatste na-controle. Alle chirurgen zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Plastische Chirurgie (NVPC).

Plastische chirurgie in ons Esthetisch Centrum

Onze medisch specialisten

ec janvangoyen

Bezoekadres

Concertgebouwplein 11
1071 LL Amsterdam

Wanneer gaat u naar de plastisch chirurg?

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende plastisch chirurgische ingrepen, van borstvergroting tot schaamlipcorrectie. Meer informatie over plastische chirurgie kunt u vinden op de website van Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Sommige ingrepen worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Daarvoor is uiteraard een medische indicatie nodig. U kunt dit navragen bij uw zorgverzekeraar. Ingrepen op grond van esthetische redenen zijn voor eigen rekening. De consulent maakt graag een prijsopgave voor u.

De behandeling

Uiteraard hangt het van de ingreep af hoe de behandeling in zijn werk gaat. Tijdens het eerste consult legt de plastisch chirurg uit wat u kunt verwachten. Dit consult is kosteloos en vrijblijvend.

De volgende behandelingen worden door ons uitgevoerd:

● Ooglidcorrectie
● Borstlift
● Borstverkleining
● Borstvergroting
● Buikwandcorrectie
● Correctie borstvorming bij mannen
● Facelift
● Hand- en polschirurgie
● Armlift
● Kincorrectie
● Lipofilling
● Liposuctie
● Neuscorrectie
● Ooglidcorrectie
● Oorcorrectie
● Oorlelcorrectie
● Schaamlipcorrectie
● Voorhoofdslift
● Wegsnijden van huidplekjes
Injectables

 

Zoek & Vind