Nieuws verwijzers

Home | Start plastisch chirurg Anouk Tan

Start plastisch chirurg Anouk Tan

Deze maand is plastisch chirurg Anouk Tan gestart bij Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Zij is een aanvulling op het team van plastisch chirurgen en gespecialiseerd in complexe hand- en polsproblematiek.

Hand- en polsklachten die onze plastisch chirurgen behandelen zijn: carpaal tunnel syndroom, duimbasis arthrose, ganglion, glomustumor, malletfinger, morbus dupuytren, morbus quervain, mucoidcyste, skiduim, triggerfinger en vingerluxatie.

Er wordt nauw samengewerkt met handtherapeuten in de buurt van Medisch Centrum Jan van Goyen voor een optimale uitkomst van de behandelingen. Al deze behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Vanwege de uitbreiding van het team van plastisch chirurgen zijn er korte wachttijden. Patiënten kunnen met uw verwijzing voor kleine chirurgische ingrepen zoals neavi, atheromen en lipomen direct op OK gepland worden. Ze hoeven niet eerst op consult te komen.

Evenals een paar van onze andere plastisch chirurgen, is Anouk Tan werkzaam bij het OLVG en verricht zij zowel verzekerde als onverzekerde ingrepen.