Home | Vacature anesthesie-assistent

Vacature anesthesie-assistent

Help jij ons mee om de beste persoonlijke zorg te bieden?

 Wij zijn op zoek naar een

 anesthesie-assistent (16-24 uur)

die er alles aan doet om onze patiënten op hun gemak te stellen..

Wat ga je doen?
Als anesthesie-assistent bij Medisch Centrum Jan van Goyen werk je multidisciplinair samen met een professioneel team waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Jij houdt je bezig met het assisteren en ondersteunen van de anesthesioloog bij de uitvoering van anesthesiologische werkzaamheden. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het bewaken van de vitale lichaamsfuncties van de patiënt voor, tijdens en na de operatie, behandeling of onderzoek. Het is mogelijk om jouw werkzaamheden te combineren met werkzaamheden voor de polikliniek pijnbestrijding.

In principe worden de operaties alleen overdag uitgevoerd, echter kan het voorkomen dat er een complicatie optreedt en er snel hulp vereist is. Roulerend zal je daarom ‘achterwachtdienst’ hebben en dien je binnen een half uur op de OK te staan.

Waar kom je te werken?
Medisch Centrum Jan van Goyen is een kleinschalig, huiselijk behandelcentrum in Amsterdam Oud-Zuid met elf verschillende specialismen. Binnen ons OK-complex worden op hoog tempo korte operaties uitgevoerd in de categorie laag en midden complex, met name voor de specialismen: plastische chirurgie, proctologie, KNO, orthopedie en vaatchirurgie. Onze medewerkers en specialisten doen hun uiterste best om de patiënten net dat beetje extra service te bieden dat zij verdienen. Door de korte wachttijden kunnen patiënten vaak snel bij ons terecht.

Wat bieden wij jou?

 • Een prettige werkomgeving waarin ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief;
 • Een salaris conform de CAO Ziekenhuizen op basis van FWG 55 (afhankelijk van leeftijd en

werkervaring);

 • Een riante reiskostenvergoeding;
 • PLB uren, eindejaarsuitkering en vakantiegeld van 8,33%;
 • Een fiets- en fitnessplan;
 • Voordeel op je ziektekostenverzekering.

Het betreft een functie voor de duur van één jaar, met zicht op verlenging tot onbepaalde tijd.

Wat vragen wij?

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot anesthesie-assistent. Ervaring in een soortgelijke setting heeft een pré;
 • Je bent proactief, initiatiefrijk, zelfstandig en kunt goed prioriteiten stellen;
 • Je bent bekend met complexe apparatuur en specifieke OK-applicaties;
 • Je hebt ruime ervaring met genoemde taken in een kleine flexibele organisatie;
 • Je bent representatief, servicegericht en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

 Heb jij interesse?

Wij zijn erg benieuwd naar jou! Stuur je motivatiebrief en CV ter attentie van Daniëlle Obdam, via hrm@jvg.nl. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met manager OK via  020 – 305 58 00.

KEURMERK

Coronavirus: belangrijke informatie!

Gezien de ontwikkelingen in de zorg en het oplopen van wachttijden voor patiënten zal Medisch Centrum Jan van Goyen vanaf 13 mei de poliklinische zorg deels weer opstarten. Dit is een richtdatum, per dag beoordelen wij of en hoe wij onze zorg kunnen continueren. Let op: door het coronavirus zijn er achterstanden opgelopen en zijn de wachttijden nu niet accuraat aan te geven. Afspraken worden gepland op prioriteit, het kan dus iets langer duren voordat u ingepland kan worden. Wij vragen hiervoor om uw begrip.

Uw bezoek aan Medisch Centrum Jan van Goyen

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Medisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Neem contact met ons op voor het maken van een nieuwe afspraak indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

 1. Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
 2. Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
 3. Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Welke maatregelen zijn er genomen?

 • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
 • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
 • Wij verzoeken u om alleen naar uw afspraak te komen. Als het toch noodzakelijk is dan vragen wij u om slechts één begeleider mee te nemen en geen kinderen. Wij verzoeken uw begeleider vriendelijk om tijdens uw afspraak niet in de wachtkamer plaats te nemen, maar bijvoorbeeld buiten of in de auto.
 • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
 • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here