Home | Vacature: Business controller – Data Analist

Vacature: Business controller – Data Analist

Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen is een behandelcentrum in hartje Amsterdam met 11 verschillende specialismen. Patiënten kunnen bij het Medisch Centrum snel terecht voor verzekerde laagcomplexe zorg. In het Esthetisch Centrum worden de (on)verzekerde plastische en cosmetische ingrepen uitgevoerd. Wij werken als centrum met korte toegangstijden en gastvrijheid en professionaliteit is voor ons erg belangrijk. Dankzij het persoonlijke karakter van ons centrum vinden duizenden patiënten jaarlijks hun weg naar onze fraaie locaties in Amsterdam Oud-Zuid. Het Medisch Centrum Jan van Goyen is een 100% dochteronderneming OLVG in Amsterdam.

Voor de afdeling Financiën zijn we op zoek naar een:

Business controller – Data Analist

24-32 uur per week

Wil je met jouw kennis en ervaring een belangrijke bijdrage leveren aan een goed bestuurbaar en financieel gezond Jan van Goyen? Vind jij het een uitdaging om te werken in een efficiënt georganiseerde kliniek en vind je het interessant om inzichten uit data te vertalen naar acties in de kliniek? Neem je graag initiatief en ben je goed in communiceren met diverse betrokkenen? Dan maken we graag kennis met jou!

Wat ga je doen?

Als controller ben je een belangrijke schakel in de besturing van de organisatie. Je rapporteert aan de Manager Bedrijfsvoering en je hebt zowel een uitvoerende, coördinerende als een adviserende functie. Je adviseert het management gevraagd en ongevraagd en draagt zorg voor complete en accurate periodieke managementinformatie met betrekking tot zorgproductie en financiële positie van de verschillende specialismen. Je hebt de beschikking over een database (in SAS Enterprise Guide) met alle relevante (zorg)data en voert daar zelfstandig analyses op uit. Je bent in staat vragen uit de kliniek om te zetten in een gedegen analyse en bijbehorende conclusies. Deze bespreek je vervolgens met de leden van het management team. Je behandelt onder andere business cases, berekent de honorariumafrekening van de medisch specialisten en je volgt de productieontwikkeling in relatie tot de contracten met de zorgverzekeraars. Je bent (mede) verantwoordelijk voor de totstandkoming van de (standaard)rapportages in de planning- en control cyclus zoals begrotingen en financiële rapportages (o.a. in AFAS).

Wat bieden wij?

Een interessante en afwisselende functie – in eerste instantie voor de duur van 1 jaar – in een dynamische omgeving op een afdeling waar kwaliteit en continue verbetering hoog in het vaandel staan. We bieden je de mogelijkheid om veel te leren over de (financiële) besturing van een medisch centrum. We bieden een marktconform salaris, je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. De CAO ziekenhuizen is van toepassing, in de CAO zijn onder andere een vakantietoeslag van 8.33%, eindejaarsuitkering van 8.33% en een voordeel op je ziektekostenverzekering opgenomen. Daarnaast bieden we een uitstekende reiskostenregeling. Je standplaats is OLVG, locatie West.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een afgeronde relevante HBO of WO opleiding;
  • Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en sterke analytische vaardigheden;
  • Je wilt problemen volledig kunnen doorgronden en met behulp van data de juiste conclusies trekken;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in Excel, databases, ERP’s en/of BI tools.
  • Je bent analytisch ingesteld, proactief, initiatiefrijk en nieuwsgierig;
  • Je bent resultaatgericht en rondt projecten af;
  • Je bent creatief en je beschikt over een goede uitdrukkingsvaardigheid;
  • Je communiceert proactief, open en direct met je collega’s en belanghebbenden op alle niveaus binnen en buiten de organisatie.

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV voor 13 maart 2020 ter attentie van Daniëlle Obdam via hrm@jvg.nl.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Update coronavirus 15-03-2020 - 16:35 uur

Om besmettingsgevaar onder medewerkers en patiënten te minimaliseren en beschermingsmiddelen op peil te houden annuleert Medisch Centrum Jan van Goyen alle afspraken of wijzigt deze indien mogelijk in telefonische consulten. Patiënten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Wij verzoeken u om niet naar onze kliniek te komen, tenzij dit telefonisch is afgesproken met uw behandelend specialist of huisarts.