Home | Vacature (Junior) Medewerker financiële administratie

Vacature (Junior) Medewerker financiële administratie

Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen is een behandelcentrum in hartje Amsterdam met 14 verschillende specialismen. Patiënten kunnen bij het Medisch Centrum snel terecht voor verzekerde laagcomplexe zorg. In het Esthetisch Centrum worden de (on)verzekerde plastische en cosmetische ingrepen uitgevoerd. Wij werken als centrum met korte toegangstijden en gastvrijheid en professionaliteit is voor ons erg belangrijk. Dankzij het persoonlijke karakter van ons centrum vinden duizenden patiënten jaarlijks hun weg naar onze fraaie locaties in Amsterdam Oud-Zuid. De afdeling Financiën is gevestigd in OLVG, locatie West. Wij zijn voor de afdeling Financiën op zoek naar een

 (Junior) Medewerker financiële administratie
24 uren per week

De afdeling bestaat uit een medewerker grootboek een medewerker zorgadministratie en een controller. De afdeling wordt aangestuurd door de manager Bedrijfsvoering.

Wat ga je doen?
Als medewerker financiële administratie werk je enerzijds aan de debiteuren- en crediteurenadministratie en anderzijds aan de facturatie van zorg.

Je hoofdtaken zijn:

 • het correct verwerken van inkoopfacturen in AFAS;
 • het verwerken van verschillende mutaties (bank- en memoboekingen, afletteren van grootboekrekeningen) in de boekhouding van AFAS.

Overige taken zijn:

 • het opstellen en versturen van verkoopfacturen;
 • factureren van zorgfacturen aan zorgverzekeraars en patiënten;
 • beantwoorden van (telefonische) vragen van crediteuren, patiënten en zorgverzekeraars;
 • overige voorkomende werkzaamheden, waaronder algemene administratie en post.

Daarnaast denk en werk je actief mee in de verdere professionalisering van onze afdeling financiën.

Wat bieden wij?

Wij bieden een werkomgeving waar je veel kunt leren en jezelf verder kunt ontwikkelen. Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling, variabele werktijden, een prettige werksfeer waarin ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en inbreng. Afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding bieden wij een salaris van minimaal € 1.792,00 en maximaal € 2.797,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36-uur). De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

Wat wij vragen

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding op PD-boekhoudniveau of vergelijkbaar ;
 • Je bent accuraat, servicegericht en hebt een ‘vernieuwende blik’;
 • Je bent flexibel ingesteld en kunt goed samenwerken met de diverse disciplines;
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal (in woord en geschrift) en van de Engelse taal (spreekvaardigheid);
 • Ervaring met werken in Word, Excel en Outlook;
 • Enkele jaren werkervaring met een financieel pakket, zeker AFAS, is een pré.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV voor 11 oktober 2019 ter attentie van Daniëlle Obdam, via hrm@jvg.nl. Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Esmé Schelling, manager Bedrijfsvoering, telefoon 020-3055800.

Coronavirus: belangrijke informatie!

Gezien de ontwikkelingen in de zorg en het oplopen van wachttijden voor patiënten zal Medisch Centrum Jan van Goyen vanaf 13 mei de poliklinische zorg deels weer opstarten. Dit is een richtdatum, per dag beoordelen wij of en hoe wij onze zorg kunnen continueren. Let op: door het coronavirus zijn er achterstanden opgelopen en zijn de wachttijden nu niet accuraat aan te geven. Afspraken worden gepland op prioriteit, het kan dus iets langer duren voordat u ingepland kan worden. Wij vragen hiervoor om uw begrip.

Uw bezoek aan Medisch Centrum Jan van Goyen

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Medisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Neem contact met ons op voor het maken van een nieuwe afspraak indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

 1. Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
 2. Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
 3. Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Welke maatregelen zijn er genomen?

 • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
 • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
 • Wij verzoeken u om alleen naar uw afspraak te komen. Als het toch noodzakelijk is dan vragen wij u om slechts één begeleider mee te nemen en geen kinderen. Wij verzoeken uw begeleider vriendelijk om tijdens uw afspraak niet in de wachtkamer plaats te nemen, maar bijvoorbeeld buiten of in de auto.
 • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
 • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here