Home | Vacature: Orthopedisch Chirurg/Chef de Clinique

Vacature: Orthopedisch Chirurg/Chef de Clinique

Medisch Centrum Jan van Goyen is een zelfstandig behandelcentrum op een prachtige locatie in Amsterdam Oud-Zuid, waar kwalitatief hoogwaardige, medisch specialistische zorg wordt geboden door 11 specialismen. Het centrum kenmerkt zich door haar kleinschaligheid in combinatie met professionaliteit en patiëntvriendelijkheid. Medisch Centrum Jan van Goyen onderhoudt nauwe banden met OLVG. Deze nauwe band tussen OLVG en het Medisch Centrum Jan van Goyen komt o.a. tot uiting in de samenwerking van medisch specialisten binnen en tussen de verschillende vakgroepen van beide huizen.

Voor ons Medisch Centrum zijn wij op zoek naar een:

Orthopedisch Chirurg/Chef de Clinique
0,8 – 1,0 FTE

De afdeling en wat wij vragen
Medisch Centrum Jan van Goyen is op zoek naar een Orthopeed / Chef de Clinique die wil meewerken aan het verder uitbouwen van onze polikliniek Orthopedie. De polikliniek werkt met snelle toegangs- en doorlooptijden, waarbij de persoonlijke benadering van de patiënt centraal staat. Het team van de Orthopedie bestaat uit doktersassistenten, fysiotherapeuten en een Physician Assistant, ook is er een nauwe samenwerking met de Radiologie en de vakgroep Orthopedie van OLVG.

Wij zoeken een prettige, enthousiaste, verantwoordelijke allround collega, die het vak met plezier uitoefent en:

 • Het aandachtsgebied in de volle breedte kan uitoefenen;
 • Gericht is op innovatie en ontwikkeling van het vakgebied;
 • Over goede communicatieve, organisatorische en klantvriendelijke vaardigheden beschikt;
 • En beschikt een ondernemende instelling voor het verder uitbouwen van onze polikliniek.

Wat bieden wij?
Wij bieden u een dienstverband voor de duur van tenminste een jaar, waarbij uitzicht is op een vaste aanstelling. U komt te werken in een prettige en veelzijdige praktijk in Amsterdam.

Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS) is van toepassing.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hemma Honders, directeur via hrm@jvg.nl

Interesse?
Stuur uw motivatiebrief en CV voor 16 december 2019 ter attentie van Daniëlle Obdam, via hrm@jvg.nl.

Coronavirus: belangrijke informatie!

Gezien de ontwikkelingen in de zorg en het oplopen van wachttijden voor patiënten zal Medisch Centrum Jan van Goyen vanaf 13 mei de poliklinische zorg deels weer opstarten. Dit is een richtdatum, per dag beoordelen wij of en hoe wij onze zorg kunnen continueren. Let op: door het coronavirus zijn er achterstanden opgelopen en zijn de wachttijden nu niet accuraat aan te geven. Afspraken worden gepland op prioriteit, het kan dus iets langer duren voordat u ingepland kan worden. Wij vragen hiervoor om uw begrip.

Uw bezoek aan Medisch Centrum Jan van Goyen

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Medisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Neem contact met ons op voor het maken van een nieuwe afspraak indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

 1. Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
 2. Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
 3. Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Welke maatregelen zijn er genomen?

 • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
 • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
 • Wij verzoeken u om alleen naar uw afspraak te komen. Als het toch noodzakelijk is dan vragen wij u om slechts één begeleider mee te nemen en geen kinderen. Wij verzoeken uw begeleider vriendelijk om tijdens uw afspraak niet in de wachtkamer plaats te nemen, maar bijvoorbeeld buiten of in de auto.
 • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
 • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here