Home | Vacature: planner

Vacature: planner

Voor Medisch en Esthetisch Centrum Jan van Goyen zijn wij op zoek naar een

Planner

16 uur per week  over 4 dagen

Wat ga je doen?
Als planner draag je samen met je collega-planner zorg voor de gehele rooster en werkplekplanning van alle medewerkers (inclusief medische specialisten) van zowel Medisch als Esthetisch Centrum Jan van Goyen (excl. OK en Recovery).

Het doel is om ervoor te zorgen dat de juiste medewerkers op de juiste plek zitten waarbij rekening wordt gehouden met de diverse spreekuren. Je bent ook verantwoordelijk voor het openen en sluiten van agenda’s in Medicore (straks een nieuw EPD), waarop je dan direct je rooster kan aanpassen. Tijdens het maken van de rooster hou je de jaaruren systematiek in de gaten en zorg je ervoor dat voor iedereen gedurende het jaar zijn contractuele uren ingepland worden.

Je hebt regelmatig overleg met de managers over het rooster en je bespreekt de door jou gesignaleerde knelpunten in het rooster.

 Wie zoeken we?

 • Een enthousiaste en doelgerichte collega, puzzelen is hobby!
 • De computer kent geen geheimen voor jou, je hebt een goed inzicht in diverse systemen waaronder Excel.
 • Je kan goed omgaan met invloeden van buitenaf, je vindt het geen probleem om ‘nee’ te verkopen.
 • Je kan goed je prioriteiten stellen en daarbij inspelen op deadlines.

Wat bieden we jou?
Een leuke uitdagende functie die je zelf verder vorm kan geven. Het betreft in de eerste instantie een pilot voor de duur van een jaar. Het salaris wordt vast gesteld conform CAO Ziekenhuizen. Werkdagen en werktijden in overleg, waarbij de voorkeur geniet in 4 dagen van 4 uur.

Meer weten?
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Pedro Scheijven, Manager Poliklinieken of Daniëlle Obdam, HR Adviseur via 020-3055800.

Interesse?
Stuur dan je motivatie en CV naar hrm@jvg.nl voor 9 juli 2020.

De vacature wordt intern en extern tegelijk uitgezet, bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang!

Coronavirus: belangrijke informatie!

Gezien de ontwikkelingen in de zorg en het oplopen van wachttijden voor patiënten zal Medisch Centrum Jan van Goyen vanaf 13 mei de poliklinische zorg deels weer opstarten. Dit is een richtdatum, per dag beoordelen wij of en hoe wij onze zorg kunnen continueren. Let op: door het coronavirus zijn er achterstanden opgelopen en zijn de wachttijden nu niet accuraat aan te geven. Afspraken worden gepland op prioriteit, het kan dus iets langer duren voordat u ingepland kan worden. Wij vragen hiervoor om uw begrip.

Uw bezoek aan Medisch Centrum Jan van Goyen

De gezondheid van onze patiënten en medewerkers staat bij Medisch Centrum Jan van Goyen voorop. Daarom volgen we het advies van RIVM over COVID-19 en passen we onze werkwijze hierop aan.

Neem contact met ons op voor het maken van een nieuwe afspraak indien u een van onderstaande vragen met ja beantwoordt:

 1. Heeft u de afgelopen 48 uur koorts gehad zonder duidelijke oorzaak?
 2. Heeft u de afgelopen 48 uur klachten zoals kortademigheid, hoesten, keelpijn, neusverkouden, diarree en/of algehele malaise gehad?
 3. Heeft u een huisgenoot (partner, ouder, kind, vriend/vriendin) die op dit moment in thuisisolatie zit met bewezen corona of verdenking op corona?

Welke maatregelen zijn er genomen?

 • Waar mogelijk worden afspraken nog zoveel mogelijk telefonisch/digitaal gehouden.
 • We proberen afspraken zo te plannen dat de 1,5 m afstand geborgd kan worden. We vragen u hier zelf ook op te letten.
 • Wij verzoeken u om alleen naar uw afspraak te komen. Als het toch noodzakelijk is dan vragen wij u om slechts één begeleider mee te nemen en geen kinderen. Wij verzoeken uw begeleider vriendelijk om tijdens uw afspraak niet in de wachtkamer plaats te nemen, maar bijvoorbeeld buiten of in de auto.
 • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
 • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met onze medewerkers via 020 3055 800.

For English click here