Home | Veelgestelde vragen coronavirus

Veelgestelde vragen coronavirus

We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft over het coronavirus. Op deze pagina geven we antwoord op veelgestelde vragen.

De Nederlandse overheid heeft de maatregelen tegen het coronavirus aangepast. Volgt Jan van Goyen deze maatregelen ook?

Ja. Wij volgen het beleid van de Nederlandse overheid. Op basis hiervan passen wij onze maatregelen voor patiënten, bezoekers en medewerkers continu aan.

Ik heb een afspraak bij Medisch Centrum Jan van Goyen. Gaat deze door?

Om besmettingsgevaar onder medewerkers en patiënten te minimaliseren en beschermingsmiddelen op peil te houden annuleert Medisch Centrum Jan van Goyen alle afspraken of wijzigt deze indien mogelijk in telefonische consulten. Patiënten worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

  • De afdeling Radiologie (röntgen en echoprogramma) is tot nader order geopend voor noodzakelijke zorg. Het avondprogramma op de maandagavond vervalt.
  • Het laboratorium is tot nader order geopend voor noodzakelijke zorg.
Kan ik Medisch Centrum Jan van Goyen bezoeken?

Wij verzoeken u om niet naar onze kliniek te komen, tenzij dit telefonisch is afgesproken met uw behandelend specialist of uw huisarts. 

Welke maatregelen gelden voor een bezoek aan Jan van Goyen?
  • Wanneer u koorts of klachten heeft zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mag u het pand niet betreden.
  • U komt in principe alleen, uw begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien u echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, gaat de begeleider niet mee de spreekkamer in.
  • Om het aantal patiënten dat in onze panden aanwezig is te kunnen beheersen, vragen wij u om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien u te laat komt kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • U dient uw handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.