Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Effectief spataderen behandelen

Effectief spataderen behandelen

Ziet u regelmatig patiënten met spataderen? Met de huidige endoveneuze technieken (laser, RF, Clarivein), vergoed door de zorgverzekeraar, kunnen spataderen effectief worden behandeld. Jonge mensen hebben er baat bij om verergering van klachten en complicaties in de toekomst te voorkomen en ouderen worden behoed voor wekelijks zwachtelen bij een veneus ulcus cruris.

De procedure duurt maximaal 30-60 minuten, meerdere aderen kunnen in één sessie worden behandeld en de dagelijkse activiteiten kunnen dezelfde dag weer hervat worden.

De prikken voor de lokale verdoving worden ook door angstige patiënten, al dan niet met een oxazepam vooraf, als aanvaardbaar ervaren.

De herfst en winter zijn een geschikte periode om spataderen te laten behandelen, aangezien de klachten in de zomer toenemen en de benen in de zomer er fraai uit mogen zien.

Het flebologie team,
Annigje Jensema, dermatoloog
Kajal Visser, fleboloog
Clarissa van Vlijmen, chirurg

Nieuws

Geannuleerd | huisartsennascholing interne geneeskunde

Helaas gaat de huisartsennascholing interne geneeskunde niet door. Hou onze nieuwsbrief in de gaten voor de nieuwe scholingsdata!

Lees meer

22 september | huisartsennascholing orthopedie

De specialisten van Medisch Centrum Jan van Goyen nodigen u van harte uit voor een nascholingsavond orthopedie. Het doel …

Lees meer

24 mei | Huisartsennascholing flebologie en anus pathologie

De specialisten van Medisch Centrum Jan van Goyen nodigen u van harte uit voor een nascholingsavond. Hierbij staan de …

Lees meer

2 november huisartsennascholing KNO

Dinsdagavond 2 november houden de KNO-artsen van Medisch Centrum Jan van Goyen een nascholingsavond KNO in het St.Ignatiuscollege in …

Lees meer

Zoek & Vind