Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Interdisciplinair team elleboogpoli

Interdisciplinair team elleboogpoli

Sinds oktober 2018 behandelt de elleboogpoli van Medisch Centrum Jan van Goyen elleboogklachten in een interdisciplinair team. Op deze manier verwachten we de kwaliteit van de behandeling verder te verbeteren.

Het interdisciplinaire team bestaat uit orthopedisch chirurg Michel van den Bekerom, physician assistant IJsbrand Ram en gespecialiseerd fysiotherapeut Jelle Heisen. In de praktijk zien we dat we door middel van deze samenwerking de patiënten beter op eigen niveau kunnen behandelen.

Afdeling orthopedie
De afdeling orthopedie van Medisch Centrum Jan van Goyen heeft korte wachttijden. Daarnaast zijn de communicatielijnen kort en kunnen we, indien nodig, snel diagnostiek raadplagen. Door middel van deze werkwijze willen we de kwaliteit en snelheid hoog houden om het beste resultaat voor de patiënt te bereiken.

Heeft u vragen over deze werkwijze? U kunt ons telefonisch bereiken op de speciaal daarvoor ingerichte verwijzerslijn: 020-3055 857.

IJsbrand Ram
Physician assistant
IJsbrand Ram
jelle heisen
Fysiotherapeut
Jelle Heisen
van den
Orthopeed
drs. M. van den Bekerom

Nieuws

Geannuleerd | huisartsennascholing interne geneeskunde

Helaas gaat de huisartsennascholing interne geneeskunde niet door. Hou onze nieuwsbrief in de gaten voor de nieuwe scholingsdata!

Lees meer

22 september | huisartsennascholing orthopedie

De specialisten van Medisch Centrum Jan van Goyen nodigen u van harte uit voor een nascholingsavond orthopedie. Het doel …

Lees meer

24 mei | Huisartsennascholing flebologie en anus pathologie

De specialisten van Medisch Centrum Jan van Goyen nodigen u van harte uit voor een nascholingsavond. Hierbij staan de …

Lees meer

2 november huisartsennascholing KNO

Dinsdagavond 2 november houden de KNO-artsen van Medisch Centrum Jan van Goyen een nascholingsavond KNO in het St.Ignatiuscollege in …

Lees meer

Zoek & Vind