Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Opstarten poliklinische zorg

Opstarten poliklinische zorg

Gezien de ontwikkelingen in de zorg en het oplopen van wachttijden voor patiënten, zal Medisch Centrum Jan van Goyen vanaf 13 mei de poliklinische zorg deels weer opstarten. Dit is een richtdatum, per dag beoordelen wij of en hoe wij onze zorg kunnen continueren. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en dragen wij zorg voor een veilige omgeving. Hierdoor zullen er dagelijks minder spreekuren zijn dan u van ons gewend bent. Hieronder vindt u alle informatie op een rij.

Verwijzingen

  • Uw verwijzingen kunt u blijven insturen via Zorgdomein. De patiëntafspraken worden vervolgens door ons geprioriteerd op basis van urgentie.
  • Uiteraard hebben spoedgevallen altijd voorrang. Afspraken worden ingepland op basis van medische klachten, niet op volgorde van binnenkomst.
  • De patiënten die een afspraak hebben staan of een afspraak willen maken, worden hierover door ons geïnformeerd.

Informatie voor de patiënt

  • Patiënten of bezoekers die koorts of klachten hebben zoals hoesten, kortademigheid of een verkoudheid, mogen het pand niet betreden.
  • De patiënt komt in principe alleen, de begeleider kan buiten de kliniek wachten. Indien een patiënt echt begeleiding binnen het pand nodig heeft, gaat de begeleider niet mee de spreekkamer in.
  • Om het aantal patiënten dat aanwezig is in onze panden te kunnen beheersen, vragen wij de patiënt om kort van tevoren te komen, maar wel op tijd. Indien een patiënt te laat is kan de afspraak helaas niet doorgaan.
  • De patiënt dient zijn/haar handen voor én na een bezoek aan Jan van Goyen te desinfecteren. Hiervoor staan bij alle in- en uitgangen desinfectiemateriaal.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op via 020 3055 800 of bel de verwijzerslijn van de polikliniek.

Nieuws

Geannuleerd | huisartsennascholing interne geneeskunde

Helaas gaat de huisartsennascholing interne geneeskunde niet door. Hou onze nieuwsbrief in de gaten voor de nieuwe scholingsdata!

Lees meer

22 september | huisartsennascholing orthopedie

De specialisten van Medisch Centrum Jan van Goyen nodigen u van harte uit voor een nascholingsavond orthopedie. Het doel …

Lees meer

24 mei | Huisartsennascholing flebologie en anus pathologie

De specialisten van Medisch Centrum Jan van Goyen nodigen u van harte uit voor een nascholingsavond. Hierbij staan de …

Lees meer

2 november huisartsennascholing KNO

Dinsdagavond 2 november houden de KNO-artsen van Medisch Centrum Jan van Goyen een nascholingsavond KNO in het St.Ignatiuscollege in …

Lees meer

Zoek & Vind