Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Teleconsultatie dermatologie

Teleconsultatie dermatologie

Dermatologen Annelinde Terlou, Bas Wind en Annigje Jensema zijn ook via teleconsultatie (Ksyos en Zorgdomein) uitstekend en snel bereikbaar. Huisartsen kunnen te allen tijde een consult digitaal aan de dermatologen sturen en zij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. Teleconsultatie is een vorm van 1,5 lijnszorg en geldt uitsluitend voor niet-spoedeisende vragen. Het voordeel is dat de patiënt niet op consult hoeft te komen. De dermatologen zien dit als een aanvullende service voor de patiënten.

Toevoegen dermatologen in uw Ksyos-account:

Onder het knopje “instellingen” rechtsboven in het Ksyos-account, kunt u bij de desbetreffende dienst uw eigen specialist zoeken en op “toevoegen” klikken. U kunt zoeken op naam of plaats van de specialist, of op ziekenhuis. Indien u er niet uit komt of uw specialist er niet bij staat, neem dan contact op met de helpdesk van Ksyos: 020 – 600 00 60 of info@ksyos.org.

Nieuws

Geannuleerd | huisartsennascholing interne geneeskunde

Helaas gaat de huisartsennascholing interne geneeskunde niet door. Hou onze nieuwsbrief in de gaten voor de nieuwe scholingsdata!

Lees meer

22 september | huisartsennascholing orthopedie

De specialisten van Medisch Centrum Jan van Goyen nodigen u van harte uit voor een nascholingsavond orthopedie. Het doel …

Lees meer

24 mei | Huisartsennascholing flebologie en anus pathologie

De specialisten van Medisch Centrum Jan van Goyen nodigen u van harte uit voor een nascholingsavond. Hierbij staan de …

Lees meer

2 november huisartsennascholing KNO

Dinsdagavond 2 november houden de KNO-artsen van Medisch Centrum Jan van Goyen een nascholingsavond KNO in het St.Ignatiuscollege in …

Lees meer

Zoek & Vind