Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens

Veranderingen polikliniek Interne Geneeskunde

Veranderingen polikliniek Interne Geneeskunde

Sinds januari 2019 is een aantal veranderingen opgetreden op de polikliniek Interne Geneeskunde van Medisch Centrum Jan van Goyen. Zo richten nieuwe collega’s internist Eelco Meesters en verpleegkundig specialist Fatima Malki zich op onze patiënten met diabetesproblemen en is het hiv-team uitgebreid.

Hiv-team

Sinds het Slotervaart ziekenhuis in januari zijn deuren heeft gesloten, is het hiv-team, dat bestond uit dr. Dominique Verhagen en hiv-verpleegkundige Marc van Wijk, uitgebreid met Dr. Fanny Lauw en hiv-verpleegkundige Marjolein Broekhuizen. Naast de hiv-behandeling worden patiënten ook behandeld voor hepatitis B en C. Tevens worden HRA’s uitgevoerd (screening naar voorstadium voor anuskanker bij hiv+ mannen van 35 en ouder). Daarnaast  is er ook nog steeds de mogelijkheid om anonieme hiv-testen uit te laten voeren.

De hiv-polikliniek is kleinschalig, hanteert korte wachttijden en heeft een algemeen e-mailadres: hteam@jvg.nl.

hivteam 2019 768x554 1
Vlnr: dr. Dominique Verhagen, dr. Fanny Lauw, Marc van Wijk, Marjolein Broekhuizen

Nieuws

Geannuleerd | huisartsennascholing interne geneeskunde

Helaas gaat de huisartsennascholing interne geneeskunde niet door. Hou onze nieuwsbrief in de gaten voor de nieuwe scholingsdata!

Lees meer

22 september | huisartsennascholing orthopedie

De specialisten van Medisch Centrum Jan van Goyen nodigen u van harte uit voor een nascholingsavond orthopedie. Het doel …

Lees meer

24 mei | Huisartsennascholing flebologie en anus pathologie

De specialisten van Medisch Centrum Jan van Goyen nodigen u van harte uit voor een nascholingsavond. Hierbij staan de …

Lees meer

2 november huisartsennascholing KNO

Dinsdagavond 2 november houden de KNO-artsen van Medisch Centrum Jan van Goyen een nascholingsavond KNO in het St.Ignatiuscollege in …

Lees meer

Zoek & Vind