Maak een afspraak
MijnJvG
Login voor jouw gegevens
med wachtkamer

Verwijzers

Bent u huisarts of een andere doorverwijzer?

med wachtkamer

Verwijzers

Bent u huisarts of een andere doorverwijzer?

Op deze pagina vindt u de belangrijkste informatie over de bereikbaarheid en contactmogelijkheden. Neem gerust contact met ons op als u kansen ziet om de samenwerking met het Medisch Centrum Jan van Goyen te verbeteren, of als u structurele problemen ondervindt bij uw contacten met ons Medisch Centrum. U vindt de wachttijden van de poliklinieken hier.

Kosten en verzekeringen

Medisch Centrum Jan van Goyen werkt samen met OLVG en heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars afspraken. Lees hier meer. 

Zorgdomein en edifact

Om het verwijsproces voor u te ondersteunen en zorgtrajecten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, werkt MC Jan van Goyen met de digitale verwijs- en aanvraagapplicatie ZorgDomein. Met ZorgDomein kunt u uw patiënt aanmelden en de verwijsbrief digitaal verzenden. In ZorgDomein vindt u een overzicht met verwijsindicaties. De verwijsapplicatie ZorgDomein ondersteunt u als huisarts in doorverwijzen naar vervolgzorg.

Nieuws

placeholder

23 november | huisartsenscholing dermatologie

De specialisten van Medisch Centrum Jan van Goyen nodigen u van harte uit voor een nascholingsavond dermatologie. Accreditatie is …

Lees meer
illustratie Lucas PGO op telefoon

Patiënt kan medische gegevens nu opslaan in PGO

Bij Medisch Centrum Jan van Goyen is het nu ook mogelijk voor patiënten om gegevens op te slaan in …

Lees meer
Ontwerp zonder titel 10

14 november | huisartsennascholing plastische chirurgie

De specialisten van Medisch Centrum Jan van Goyen nodigen u van harte uit voor een nascholingsavond plastische chirurgie. Accreditatie …

Lees meer

Zoek & Vind