Verwijzers


Bent u huisarts of een andere doorverwijzer? Op deze pagina vindt u de belangrijkste informatie over de bereikbaarheid en contactmogelijkheden. Neem gerust contact met ons op als u kansen ziet om de samenwerking met het Medisch Centrum Jan van Goyen te verbeteren, of als u structurele problemen ondervindt bij uw contacten met ons Medisch Centrum.

U vindt de wachttijden van de poliklinieken hier. 

Scholingsbijeenkomsten


[GEANNULEERD] 1 juli | Huisartsennascholing KNO​

KOSTEN EN VERZEKERINGEN


Medisch Centrum Jan van Goyen werkt samen met het OLVG en heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars afspraken. De vergoeding is al volgt geregeld:

Declaraties van Zilveren Kruis/Achmea en alle onder Zilveren Kruis vallende merken zoals: FBTO, Interpolis, Avero/Achmea, Inshared en OZF gaan via het MC Jan van Goyen;
Declaraties van alle overige zorgverzekeraars gaan via het OLVG. De contractsafspraken die het medisch centrum met deze verzekeraars heeft maken deel uit van de afspraken tussen het OLVG en deze verzekeraars.

ZORGDOMEIN EN EDIFACT


Om het verwijsproces voor u te ondersteunen en zorgtrajecten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, werkt MC Jan van Goyen met de digitale verwijs- en aanvraagapplicatie ZorgDomein. Met ZorgDomein kunt u uw patiënt aanmelden en de verwijsbrief digitaal verzenden. In ZorgDomein vindt u een overzicht met verwijsindicaties. De verwijsapplicatie ZorgDomein ondersteunt u als huisarts in doorverwijzen naar vervolgzorg.

Verlengde eerstelijnszorg

> Huisarts+punt
> Teleconsultatie

Hoe leg ik contact?

> Telefoonkaart
> Siilo